Stockholms uteserveringar i sommar

Stockholms uteserveringar i sommar

I sommar kommer den som vill kunna njuta på en utav Stockholms härliga uteserveringar. Nu blir det även enklare för uteserveringarna att ha öppet längre, vilket kommer leda till ännu mer skönt häng. Några av de bästa uteserveringarna i Stockholm tipsas det om här.

Nu kan det bli enklare för Stockholms uteserveringar att få ha öppet till klockan 23 på kvällen, skriver Dagens Nyheter. I dagsläget måste alla som vill ha öppet efter klockan 22 skicka en ansökan om tillstånd till miljö- och hälsoskyddsnämnden. Men i framtiden ska man bara behöva tillfråga nämnden om det är så att restaurangen fått klagomål. Detta kommer alltså i förlängningen att innebära att Stockholm får flera uteserveringar som har längre öppettider.

Vad lockar till uteserveringen?3300057-uteservering-i-kungstradgarden

Öppettiderna är självklart viktiga att ta hänsyn till när man ska bestämma vilken uteservering som man vill hänga på i sommar. Ska man gå ut på krogen kan det exempelvis vara bra att välja en uteservering som har öppet länge medan en uteservering som stänger tidigt passar om man bara ska ta en fika eller tidig middag. Något annat som självklart är viktigt i valet är stämningen och inredningen på uteserveringen. Den som verkligen vill satsa på att ge sin uteservering ett härligt utseende som lockar många kan köpa snygga parasoller och tillbehör till uteserveringen på nätet. För att få fler smarta tips till uteserveringen när det kommer till inredning, kan man klicka här.

De bästa i Stockholm

Vill man ha tips på vilka uteserveringar som man verkligen bör testa i Stockholm i sommar kan man läsa om det på Svenska Dagbladets hemsida. Där tipsar man bland annat om Mälarpaviljongen på Kungsholmen men även om Piren, Ångbåtsbryggan och Operans Strömterassen.