Populära Stockholm

Populära Stockholm

Att åka till Stockholm är det många som gör, och det är inte så konstigt. Vår svenska huvudstad är otroligt vacker och fylld av saker att se och göra! Särskilt på sommaren är den extra populär, och den har till och med blivit framröstad som Sveriges vackraste sommarstad. Chockad? Nej, inte vi heller! Såhär skriver man på svd.se:

Stockholm är Sveriges bästa sommarstad. I alla fall enligt prisjämförelsesajten Reseguidens årliga omröstning bland svenska resenärer. Det är andra året i rad som den svenska huvudstaden kniper förstaplatsen.

– Att Stockholm vann i år igen är ingen överraskning. Det är en stark destination med ett brett utbud. Det är främst centrum som lockar besökarna, men även skärgården lyfts fram bland de som röstat på Stockholm, säger Roy Ismael, pressansvarig på Reseguiden.se. Peter Lindqvist, vd på Stockholm Visitors Board är förstås nöjd.

Men det behöver inte vara sol och värme för att man ska kunna njuta av allt vad Stockholm har att erbjuda. Det finns massor av andra saker att göra! Att till exempel boka massage i stockholm på spallure.se är något som många gärna gör, för hur härligt är det inte att unna sig något när man är iväg? En resa, oavsett vart den går egentligen, handlar om att koppla av och bara ha det trevligt, och göra sådana saker som man annars inte brukar fylla sitt liv med till vardags. Vad det sen innebär varierar såklart från person till person, därför är Stockholm ett så bra resmål. Här finns det nämligen något för alla!